Ücretsiz Hızlı Kargo & Koşulsuz İade ve Değişim

0

Sepetiniz boş

Halı Kaydırmaz Ped ve Kaydırmaz Tabanlı Halılar

Ağustos 11, 2021 2 dk okuma

halı kaydırmaz ped

Dekorasyonu tamamlayan  yolluk, halı ve  kilim modelleri kimi zaman kayabilir ve tehlikeli sonuçlara yol açabilir. Bunun yanı sıra sürekli kayan bir halının görünümü de rahatsız eder. Küçük ebatlı halı ve banyo paspası modelleri kolay kayan ürünler oldukları için biraz desteğe ihtiyaç duyar. Parke, laminat, karo, taş, seramik gibi farklı zeminler üzerine serdiğiniz halılarınız kayıyor ve buna pratik bir çözüm arıyorsanız halı kaydırmaz ped ürünlerinden yardım alabilirsiniz.

Halı Kaydırmaz Nedir?

Estetik tasarımlı halılar ağaç veya laminat parkeler üzerinde çok hoş dursa da kolayca kayabilen ürünlerdir. Aynı sorun ıslak zeminler için tasarlanan banyo halısı ve paspas modelleri için de geçerli. Halıyı yere sabitlemek, tutturmak ve kaymasını önlemek için tasarlanan ürünlere halı kaydırmaz adı verilir. Yapıştırıcı silikon, yapışkanlı halı kaydırmaz bant ve halı kaydırmaz ped çeşitlerinden oluşan ürünleri kullanarak halılarınızın sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Dokulu ve yere tutunabilen malzemeden üretilen halı kaydırmazlar ile kayma riskini ortadan kaldırabilirsiniz. 

Tutturma, serme ve yapıştırma yöntemleriyle uygulanan halı kaydırmaz çeşitleri, rahat kullanım fırsatı tanıyan fonksiyonel ürünlerdir. Yapıştırıcı bant ve silikon ürünlerini tercih ederseniz halınızı dengeli biçimde sabitleme ve ihtiyaç halinde tekrar kaldırma imkânına sahip olursunuz. Tek tarafı yapışkanlı halı kaydırmaz bantları, halı altına ya da halının köşelerine uygulayarak kullanabilirsiniz. Silikon yapıştırıcılar ise halının köşelerine az miktarda uygulanarak kullanılır. Size uyan yöntemi ve ürünü belirleyerek halılarınızın estetik bir duruş sergilemesini sağlayabilirsiniz.

 

Halı Kaydırmaz Ped Nasıl Kullanılır?

Halının altına sererek kullanılan kaydırmaz ped, yapıştırma işlemi gerektirmediği için kolayca uygulanır. Farklı renk ve ebat detayıyla tasarlanan halı kaydırmaz ped ürünlerini ihtiyacınıza uygun ölçülerde satın alarak halılarınızın altına serebilirsiniz. Bej, gri, siyah, kırmızı, mavi gibi renk alternatifleri sunan kaydırmaz pedler, halı ve paspasların farklı noktalarına yerleştirilerek kullanılır. Pedler sayesinde halınız zemine kolayca tutunur ve kaymaz. Ürünleri çıkarıp yıkamanız ya da başka halıların altında kullanmanız da mümkün. Dokulu, yumuşak ve delikli yapıya sahip olan ürünler halıyla bütünleşir ve halının bulunduğu zemine tutunmasını kolaylaştırır. Halı ve kilimlerin, hafif yapılı paspasların ortalarına yerleştirerek kullanacağınız kaydırmaz pedlerle olası ev kazalarının önüne geçebilirsiniz.

 

Pratik ve Güvenli Apex Kaydırmaz Tabanlı Halıları Deneyin!

Halı kaydırmaz ürünleri yerine daha pratik bir seçenek arıyorsanız kaymaz tabanlı halılardan yardım alabilirsiniz. Dekoratif tasarımlar sunan şeffaf  kaymaz tabanlı halı modelleri bu konuda size yardımcı olur. Apex kaydırmaz halı ürünlerini salon, oturma odası, yatak odası, mutfak, banyo, koridor ve balkon gibi yaşam alanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Kolayca kaymayan halı ve yolluklar konforludur. Çocuklu ailelerin öncelikli tercihi olan kaymaz halılar, koşturarak oynayan çocuklar için güvenebileceğiniz çözümler sunar. Çamaşır makinesinde yıkanabilen kaydırmaz tabanlı halı modelleri, bulunduğu ortama farklı bir tarz katan modern ve estetik tasarımlardan oluşur. Tüm ev halkı için güvenli kullanım konforu sunan Apex halıları ofis, iş yeri, mağaza, restoran ve otel gibi yaşam alanları için de tercih edebilirsiniz.  

 

Apex Kaydırmaz Tabanlı Halıların Avantajları Nelerdir? 

 Kaydırmaz tabanlı halı, yolluk ve paspas modellerinin sunduğu avantajlar şöyle sıralanabilir:

  • Polyester, pamuk, yün karışımı dokumalarla üretilen ve yeni nesil teknolojilerle tasarlanan kaymaz tabanlı halılar, yıpranmalara karşı dayanıklı ürünlerdir. Uzun süreli kullanım avantajı sağlar.
  • Göz alıcı desenler, motifler ve renklerle üretilen halılar, leke tutmayan, kolay temizlenen, ulaşılabilir fiyatlı ürünlerdir.  
  • Koridorlar için tasarlanan kaymaz yolluk modelleri, güvenli kullanım konforu sunduğu gibi kaymayarak estetik duruş da sergiler.
  • Kaymaz halılar, bulunduğu zemine rahatça tutunan tabanları sayesinde tüm yaşam alanlarında güvenle kullanılır.
  • Şeffaf kaymaz jel tabanlı banyo halısı ve paspas modelleri, ıslak zemin özelliğine uygun olarak tasarlanır ve olası kazaların önlenmesine yardımcı olur.

Ayrıca Halı Blog Yazıları içinde

Halı Seçerken Tarzınızı Yansıtmanın Önemi
Halı Seçerken Tarzınızı Yansıtmanın Önemi

Ekim 10, 2023 5 dk okuma

Devamını oku
Antika Halılar ve Tarihleri
Antika Halılar ve Tarihleri

Ekim 10, 2023 4 dk okuma

Devamını oku
Ofislerde Halı Kullanımı ve Faydaları
Ofislerde Halı Kullanımı ve Faydaları

Ağustos 17, 2023 4 dk okuma

Devamını oku